Eigentijds, comfortabel en betaalbaar!

Aan de Fockema Andrealaan in Beetsterzwaag worden twaalf nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Fraai en modern, met een in het oog springende hedendaagse architectuur. Maak kennis met deze vriendelijk ogende rijwoningen! Een toonbeeld van eigentijdse elegantie door:

  afwisselden gevelpartijen;
  subtiele raampartijen;
  puur materiaalgebruik;
  ruime overstekken rondom de gevel;
  een stijlvolle dakafwerking.

Stijlvolle rijwoningen

Het concept biedt vele opties binnen een aantrekkelijk budget. Zo realiseer je jouw eigen woonwens! Deze betaalbare en energiezuinige woningen met een moderne uitstraling hebben veel leefruimte. Daarnaast vormt de schitterende woonlocatie de basis voor rust, ruimte en een gemoedelijke dorpse sfeer. Een pittoreske plaats waar het hele gezin kan genieten. Hier onttrek je je met gemak aan de hectiek van alledag. Lees meer in onze uitgebreide brochure.

Groen wonen nabij Drachten en Groningen

Wonen aan Fockema Andrealaan betekent rust en ruimte. De woningen liggen ideaal op maar 500 meter van het centrum met zijn gezellige Hoofdstraat. Aan de overkant van de straat liggen op slechts 400 meter de prachtige karakteristieke bossen van de Friese wouden. Wonen in Beetsterzwaag is wonen in een groene bosrijke omgeving, maar ook het Friese water van Drachten en Smalle Ee is vlak in de buurt. Diversiteit pur sang!

Kortom: een heerlijke plek om te wonen!

 • Over De Sweach

  Over De Sweach

  Op een steenworp afstand van de prachtige bossen en heidevelden in het gewilde Beetsterzwaag.

  Lees meer
 • Brochure aanvragen

  Brochure aanvragen

  Ben je geïnteresseerd of heb je meer vragen over plan de Sweach in Beetsterzwaag?

  Lees meer