• Header De Voordelen

  Meld je aan voor
  een nieuw thuis

De Voordelen van De Sweach


  Robuust en karaktervol

Woningen in Beetsterzwaag kenmerken zich van oudsher door karakter en uitstraling. Bij dit nieuwe project aan de Fockema Andrealaan is gekozen voor karakter en een in het oog springende, samenhangende uitstraling. Twaalf afzonderlijke eenheden die een robuuste eenheid vormen. 


  Bosrijk maar ook talloze voorzieningen in de buurt

De confortabele woningen liggen ideaal op maar 500 meter van het centrum met zijn gezellige Hoofdstraat. En het mooie daarbij is dat de prachtige karakteristieke bossen van de Friese wouden zich op nog geen 400 meter van de straat bevinden. Wonen in Beetsterzwaag is wonen in een groene bosrijke omgeving, maar ook het Friese water van Drachten en Smalle Ee is vlak in de buurt. En natuurlijk ben je ook zo in grotere plaatsen met vele voorzieningen, zoals Drachten Groningen, Leeuwarden of Heerenveen. Diversiteit pur sang!


  Duurzaam

Je woonlasten bestaan voor een belangrijk deel uit energiekosten. Duurzaamheid en energiebesparing spelen een belangrijke rol bij de hedendaagse woningen. Zoals alle nieuwbouwwoningen hebben ook deze woningen label A.


  Energiezuinig

Om de woningen zo energiezuinig mogelijk te maken, worden ze voorzien van een comfortabel verwarmingssysteem. Dit betekent een hybride warmtepomp in combinatie met een hoog rendement CV-ketel. Met dit verwarmingssysteem in combinatie met de optimale isolatie zijn de woningen aan de Fockema Andrealaan uitermate energiezuinig en voorzien van de hoogst haalbare energielabel: A. De daken worden voorzien van een PV-panelen.


 

 • De Woningen

  De Woningen

  Aan de Fockema Andrealaan in Beetsterzwaag worden twaalf nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

  Lees meer
 • Over De Sweach

  Over De Sweach

  Op een steenworp afstand van de prachtige bossen en heidevelden in het gewilde Beetsterzwaag.

  Lees meer
 • Brochure aanvragen

  Brochure aanvragen

  Ben je geïnteresseerd of heb je meer vragen over plan de Sweach in Beetsterzwaag?

  Lees meer