De Sweach. Jouw plek waar wonen recreëren wordt!

Op een steenworp afstand van de prachtige bossen en heidevelden in het gewilde Beetsterzwaag. Daar ligt het nieuwbouwplan Fockema Andrealaan, project De Sweach. Hier verrijzen binnenkort twaalf rijwoningen in twee types. Aan de uiteinden van ieder blok bevinden zich de hoekwoningen van het type Roodborst. Tussen deze ruime robuuste kopse kanten bevinden zich nog eens vier tussenwoningen van het type Merel. Samen vormen ze een plek waar je geniet van rust, ruimte, vrijheid en natuur. En dat in een omgeving die zich kenmerkt door diversiteit.

Rust en ruimte op een centrale plek

Wonen in Beetsterzwaag betekent wonen in een plaats die bekend staat om de schitterende monumentale panden en tuinen. Het lieflijke dorp kent een rijk verleden van gefortuneerde adel en gegoede burgerij. De vele mooie panden en luisterrijke behuizingen uit de achttiende en negentiende eeuw zijn de stille getuigen van dit aristocratische verleden van Beetsterzwaag.

Golfbaan en uitgebreide voorzieningen nabij

Ook heeft Beetsterzwaag een 18 holes golfbaan met countryclub en de uitgebreide voorzieningen op het gebied van scholen, zorg, winkels en sport van Drachten binnen handbereik. Het is goed toeven in deze woonplaats midden in het groen. Bovendien ben je binnen luttele kilometers op de A7 naar Groningen en Heerenveen. Binnen 30 minuten ben je in Groningen of Leeuwarden. Rust en ruimte, centraal gelegen in het noorden van het land!

 • De Woningen

  De Woningen

  Aan de Fockema Andrealaan in Beetsterzwaag worden twaalf nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

  Lees meer
 • Brochure aanvragen

  Brochure aanvragen

  Ben je geïnteresseerd of heb je meer vragen over plan de Sweach in Beetsterzwaag?

  Lees meer